Car Free Day 2K18

vrijdag 14 juli 2017

Groot raport regering Michel

Afbeeldingsresultaat voor slecht rapport
Michel en zijn ministers deden tot nu toe niks anders dan ruzie maken, de koopkracht en sociale bescherming verlagen, de werkdruk en facturen verhogen. Ze krijgen een slecht rapport. Het moet anders en beter. Zeg mee waar de regering moet voor gaan op www.hetgrootrapport.be. Wij bezorgen Michel het eindrapport voor de grote vakantie.
 Regering gebuisd
De regering-Michel is dik gebuisd. Ze tapt steeds uit hetzelfde vaatje: lonen matigen, flexibiliteit verhogen, sociale uitkeringen, pensioenen en openbare diensten beknotten. Deze regering, die ons langer en meer laat werken, brengt met haar sociale afbraak de mensen in moeilijkheden.
En de grote vermogens en grote bedrijven? Die worden met rust gelaten. Zij kunnen rustig verder winst oppotten, fiscale achterpoortjes gebruiken én ze ontvangen daarbovenop nog eens fiscale cadeaus.
Het moet anders en beter
De regering moet zorgen voor meer koopkracht in plaats van hogere facturen. Ze moet gaan voor een eerlijke fiscaliteit. Want het is niet normaal dat jij meer belastingen betaalt dan vermogenden en grote bedrijven.
De regering moet zorgen voor minder werkdruk en voor beter werk. Ze moet investeren in meer en correct betaalde jobs, openbaar vervoer, zorg, onderwijs, kwaliteitsvolle overheidsdiensten … En als je ziek of werkloos wordt of met pensioen gaat, moet je een menswaardig inkomen ontvangen.
Onderteken het groot rapport van de regering op www.hetgrootrapport.be!   

http://www.hetgrootrapport.be/

Geen opmerkingen: