Car Free Day 2K18

woensdag 9 maart 2016

Heraanleg N131 tussen Sint-Lenaarts en Rijkevorsel

Toplaag en afwerking N131 in week van 4 april
Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april wordt de Bevrijdingsstraat en de Sint-Lenaartsesteenweg (N131) tussen Sint-Lenaarts en Rijkevorsel een week afgesloten voor het verkeer. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) legt dan de toplaag asfalt aan op de vernieuwde gewestweg en aansluitend worden de laatste afwerkingen uitgevoerd. Zoals meegedeeld in de vorige nieuwsbrief kon de toplaag van de N131 vorig najaar niet meer aangebracht worden voor de winter omwille van problemen met de ondergrond.
 
Verkeer 1 week omgeleid
AWV voert de laatste werken uit in de tweede week van de paasvakantie om de hinder voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken. Doorgaand verkeer wordt tijdens de week van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april plaatselijk omgeleid. Lokaal verkeer blijft meestal mogelijk, behalve tijdens het asfalteren van de toplaag op maandag 4 en dinsdag 5 april.
 
Een bereikbaarheidsadviseur voor al uw vragen
Om de ongemakken tijdens de werken voor u als omwonende te drukken, stelde het Agentschap Wegen en Verkeer een bereikbaarheidsadviseur aan. Heeft u concrete vragen over de bereikbaarheid van uw woning of handelszaak tijdens de werken? Zit u met een specifieke bekommernis?
Mail naar bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of bel op 0477 477 476.



Geen opmerkingen: