Car Free Day 2K18

woensdag 8 juli 2015

Slaat de verveling toe in de vakantie? Hier plan je uitstapjes voor een prikje

Op regenachtige dagen is het niet altijd makkelijk om vakantiedagen te vullen. De site vakantieveilingen kan helpen leuke uitstapjes -hotelovernachtingen, wellnessarrangementen en diners - voor een prikje te plannen. En het aspect van het bieden zorgt voor dat extra tikje spanning op een saaie dag.
Op VakantieVeilingen.be vind je aanbiedingen voor hotelovernachtingen, pretparken, evenementen en wellnessresorts die per opbod verkocht worden. Elke veiling start bij 0 euro en je kan bieden vanaf 1 euro.
Wanneer de veiling is afgelopen, wint de bieder met het hoogste bod. Dat je de veiling kan volgen op je smartphone maakt het nog een tikje spannender. Vaak heb je de uitstap beet voor enkele euro's minder dan de originele prijs, maar als je echt geluk hebt dan ga je er voor een appel en een ei mee aan de haal.
  De site bestaat al langer in Nederland, maar omdat ze zoveel Belgen over de vloer kregen, besloten ze uit te wijken naar ons land. Vrees je voor de betrouwbaarheid van de site? Alle veilingen staan onder notarieel toezicht.

Geen opmerkingen: